Systuen

Reperasjon & tilpasninger

Tilpass

Har du bestilt selskapskjolen på nett? Sitter den ikke helst slik du skulle ønske? Til systuen kan du levere inn både kjoler, dresser og bunader til tilpasning. Dress for eksempel er et detaljrikt plagg som skal sitte riktig til din kroppsfasong. Man kan ikke alltid forvente å kjøpe hverken en dress eller en kjole der «one-size-fits-all». Belle Skredderi tilbyr omsøm av alle typer klær, slik at klærne ser ut som om de er designet og skreddersydd nettopp til deg.  Se prisliste for omsøm.

Tilpass Selskapskjolen hos Belle skredderi i Bergen
Reparer favoritt buksen hos Belle skredderi i Bergen

Reparer

Om favorittbuksen har fått hull i skrittet eller yngligskjolen har revnet i sømmen er det ingen problem. Ta med klærne til systuen så kan vi sammen se på hva som kan gjøres slik at du kan fortsette å ha glede av dem en stund til.

Dersom stoffet i favoritt kjolen din er så slitt at den ikke lengre kan repareres , kan jeg bruke den som mal og lage en ny, helt lik i et nytt eller tilsvarende materiale.

Om det ikke er håp for klærne kan du resirkulere stoffet. H&M tar i mot dine gamle klær til resirkulering og gjenbruk mot verdikuponger. Du kan også se www.loop.no.

«Upcycling»

Upcycling vil si å resirkulere et materiale på en måte som gir produktet høyere verdi enn det originalt hadde. Et eksempel på dette kan være å bruke materialet fra oldemors slitte brudekjole og sy en dåpskjole som kan gå videre i arv i familien. Man kan også Upcycle klær i hverdagen – slitte bukser som er revnet nederst kan bli til shorts og en utdatert kjole kan bli en trendy topp.

"Upcycling" Resirkuler gamle klær hos Belle skredderi i Bergen

Kjenner du noen som trenger en skredder i Bergen?

Klikk på en en av delingsknappene for å tipse andre om mine skreddertjenester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email