Skreddersøm

designet & sydd fra bunn

Design ditt eget antrekk

Har du vært på leting etter den perfekte kjolen til ball/bryllup/rund dag – men det virker som den kun finnes i hodet ditt? Finn fram penn og papir eller finn noe som ligner på nettet. Sammen finner vi deretter ut hvilke material som egner seg best og jeg hjelper så klart til med detaljer og utfordringer. Du vil få en helt unik kjole, topp eller skjørt som er skreddersydd din kropp og som ingen har lik.

Bestill skreddersydde brudepikekjoler hos Belle skredderi i Bergen.

Få sydd en kolleksjon

Som vist på bildet har jeg tidligere sydd brudepikekjoler til min søster sitt bryllup. Om du synes det er vanskelig å finne en kjole som skal passe alle jentene perfekt kan du gjøre det samme. Her kan alle være med å bestemme hvordan den enkelte kjole utformes og designes. Vi finner noe felles for kjolene, f.eks. stoffet som vist på bildet, slik at man tydelig ser at de hører sammen. Det kan være ellers være lik lengde og samme materiale. Kjolene vil likevel være unike og man unngår den forferdelige «who wore it best?».

Matchende Sløyfe og slips

Om du eller barna dine har fått skreddersydd en kjole kan mann eller lillebror få sydd matchende sløyfe/slips i samme materiale. Dette gjelder også brudepiker som har fått sydd kjoler.

NB: Da jeg har studert kvinnemote syr jeg dessverre ikke herreklær ennå (dress, bukser e.l), se gjerne systuen for omsøm eller reparasjon av herreklær.

Eksempel på designet sløyfe

Kjenner du noen som trenger en skredder i Bergen?

Klikk på en en av delingsknappene for å tipse andre om mine skreddertjenester.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email